hiss & diss


parfymer - mmmh.. vem vill inte lukta gott? det är något som både tjejer och killar ska använda enligt oss! favoriterna just nu är cancan, DKNY (äppelgrejerna ni vet) och britney spears parfymer (den rosa och den blåa)

toffsar - det är så himla skönt att sätta upp håret i en slarvig tofs eller knut. att slippa ha håret i ansiktet är en frihet!

vitamin well´s - haha, dom måste vi ju bara hissa. :D sjukt goda & ett stort plus är att dom är fyllda på vitaminer och andra bra saker. alla smaker är bra för olika saker, skönhet, immunförsvar, m.m..

new moon - SUPERBRA! bästa filmen ever, se den se den se den.

skratta tills man gråter - händer hela tiden, varje dag. ni vet vad vi snackar om! ..och ni som inte vet, hur tråkigt liv har ni?!


hål - i strumpbyxor, strumpor, tröjor.. ja hur irriterande är inte det ?

falska männiksor - att spela någon man inte är, det är inte coolt. ja menar, om vi säger att någon är så jävla kaxig på msn och så, sen i verkligheten värsta blyg o feg? asså det visar bara hur liten och osäker man är.

alarm som inte ringer - som idag t.ex hade vi ställt alarm på emmas mobil vid klockan tio, tror ni inte vi försöver oss till 12 för att emmas cpmobil inte ringer? usch och fy för sånt.

utväxt - ja vad ska man säga, det vill man icke ha. det ser så tråkigt ut, och på vissa (men inte alla!!!) ser det seriöst äckligt ut. men det beror ju på färger o allt.

/ emma & anna

Kommentarer
Postat av: emelie :)

håller med er tummen upp på new moon!:D

2009-11-29 @ 21:49:59
URL: http://emelierosenlund.blogspot.com
Postat av: yasmine modell & blivande mamma

håller med

2009-11-29 @ 22:26:12
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
rows="7">
Trackback
RSS 2.0