kan dee

hemma från dansen, duschat och lite sånt. snart ska jag troligtvis plugga, men måste bara visa domma först:

visst är dom läckra?
det roliga är att hon ritar motivet själv som gör kläderna, och hon har även en egen blogg och så kan man även beställa kläder och sånt! skitduktig är hon, kolla hennes blogg genom att klicka här!
/emma


duscha-ica-webba?

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kanske jag sticker ner till ica och köper något gott.
&när man kommer hem ska jag webba med sebastian.
haha kommer vara helt ofixad men men..
iiih alla som kollar bloggen , ni är bääääst!

/puss från eran anna.


emmas önskelista

 DIGITALKAMERA - en såndär canon ixus 870 is, sandra har en sån och den är sjukt bra! behöver en digitalkamera, man orkar ju inte ta med systemkameran överallt liksom.
 SVART NAGELLACK - något som håller länge och är bra! svart passar ju till allt, helt klart favoritfärgen på naglarna, både i sommar vinter höst och vår.
 ÖGONFRANSBÖJARE - behöver en.. blir inte bra utan det :)
 DUST IT - bästa produkten till hår! min är slut, så jag behöver en ny.. klarar mig inte utan, tack tack till den som uppfann det!
 HÅL I NAVLEN - velat ha hur länge som helst :o hoppas jag får de!

så långt har jag kommit än så länge, inte så långt men.. några fler förslag? :)


sälja chokladbollar

tjenis! nu har jag och louise precis kommit hem från våran vandring på jakt att sälja chokladbollar. till vad är en hemlighet än så länge, men kommer att avslöjas i bloggen så fort det blir aktuellt! vi har sålt tre påsar, haha -.-' vi tjänade 60 kronor iaf, resten äter vi just nu. :D ikväll blir det att åka till dansen igen, ska öva med kläder och allt till juluppvisningen idag. vad vi ska va är också en hemlighet, ni får reda på det på lördag! ;) visst är jag hemlighetsfull idag? btw, någon som har lust o beställa något? bara ni bor i kalmar så.. (och då menar vi BAKVERK), måsta ha pengar till saken ju.. see u later!♥

/emma


gris sprutan!:o

heii.   sitter här och försöker skriva så gott det går.. jag kom till skolan som vanligt idag och hade 2 lektioner, sen sa våra handledare att vi skulle ta 'grissprutan'( haha ni får inte mobba namnet men jag gillare,svininfluensanvaccinet) endel i min klass fick skit ont av den, och endel kände ingenting. jag var skit nervös för om det skulle göra ont osf.. men det kändes iiiiiingenting när jag tog den men10 min efter började de dunka och göra ont i amren, sen efter ungefär en halvtimme så kunde jag inte röra den , så nu är jag halvt lam i den.den går verkligen inte att lyfta mer än ungefär 10 cm :s helt sjukt. osså fick jag sjukt ont i huvudet efter.. så får se om jag blir sjuk av den eller om jag slipper de.
det var ju 130 på tc (teleborgcentrum) som var sjuka förra veckan. och undrar då hur det blir denna när både 7an och 8an får den. hm vi får väll se ;) men är iaf glad att jag tog den!

skulle ha följt med amanda in till stan , men orkade inte :/ + att jag är pank får mina pengar snart hoppas jag!
nu ska jag gå ut o köket och fixa lite chokladmjölk sen sätta mig och kollar på lite bloggar , trevlans hahaha ;)


hihi förlåt för att bilden är på sne, hinner inte ändra den nu!
men bilden är från när jag var i kalmar förra gången, skolgårdensdag ,
OCH DET VAR LÄNGE SEN :(     mwiiiep ;)
SAKNAR SAKNAR SAKNAR!

/anna

borta bra men hemma bäst!

hallå sötnosar! nu sitter jag här hemma, längtat hem faktiskt till mitt rum ;) men jag saknar kalmar och emma..redan :/ helgen var sjukt kul,och den måste verkligen göras om.
när jag kom till växjö,träffade jag johanna osså gick vi och lämnade min väska hos fannie för den va sjukt jobbig att gå runt och släpa på , tack fanniepuff! så stack vi in till julmarknaden.& mötte vi sebastian älskling på donken, så gick vi på stan med han sen träffade man lite folk och snackade med dem, osså gick vi runt och försökte hitta någonstans att sätta oss (a) hihi så vi gick in i ett solarium , varmt ;) osså träffade man linn&matilda hedvall en stund,så skulle johanna ta en fika hihi , så sa vi hejdå till älsklingen osså köpte hon sin fika haha, jag var P A N K , de känns förjävligt.men iaf sen hade jag och johanna det skit mys hela kvällen,, tills mamma kom och hämtade mig !
så nu sitter jag här nyduschad och klar , we love it!
dagen var absolut bäääääääst!

kärlek stavas , s-e-b-a-s-t-i-a-n!

/anna

ensam igen

nu är anna i växjö och jag är helt ensam efter en hel helg. dansen var superkul, som vanligt. :) nu har jag precis duschat och ätit, nu blir det nog lite plugg för min del.. om jag orkar. veckan som jag har framför mig kommer bli megakul, varje dag!
vad ska ni hitta på i veckan, något speciellt?

på fredag ska jag troligtvis kolla på new moon igen, med louise!
(älskar bilden)
/ emma

tåget går 17.53..

och jag vill inte att anna ska åka!:(

jag ska till dansen nu iallafall, hiphop today! fast det är ju bara en extra gång eller vad man ska säga, eftersom att det är dansuppvisning på lördag. längtar ihjäl mig!
/emma

svinto

anna; fan vad svinto mitt hår blev..
emma; vad är svinto?!
anna; haha, typ stålull..
emma; VAD ÄR DET ?
anna; typ sånt man diskar osånt med.
emma; HAHAHAHAA de måste vi skriva på bloggen.. =D

jag (emma) förstår inte vad dethär på bilden har för koppling till hår.. öh?

/ emma & anna

första dagen :o


och klockan är bara halv fem?
ni är toppppen!

nyvakna

tjosan! nu har vi precis vaknat. vi ska in till stan senare och kolla kläder, halsdukar, m.m.. anna ska leta efter en såndär tubhalsduk, vet ni något ställe där dom säljer sånna? det suger att anna ska åka hem idag, tiden har gått asfort.. :( men vi hörs senare?

anna gick i tvåan & emma i ettan på denna bilden. så söta! :D

/ anna & emma

vi har en åsikt


vet ni hur mycket dom luras med parfymer?
emmas pappas kompis jobbar med någonting som vi inte vet vad det var.. men iallafall så fick han åka till en såndär parfym-fabrik där dom tillverkar parfymer och fyller flaskorna med parfym. först fyllde dom t.ex cancan-flaskor med parfym, sen bara bytte dom flaska och hällde i exakt samma parfym i en flaska dom säljer på maxi för typ 30 spänn! och sådär gör dom hela tiden liksom. så om ni känner igen någon lukt från dom billiga parfymerna som luktar precis som en dyrare parfym så kan det mycket väl vara exakt samma parfym bara att dom bytt flaska.

är inte det sjukt? usch vad dom luras liksom. så faaaaaaaaalskt. man vill ju inte slösa 400 spänn på en parfym man kan köpa på hm för 30?!

/ emma & anna

shopping till julafton

var på stan med sandra i onsdags, handlade lite inför julafton! ett spetslinne och en gullig lila kjol till det. har bara en fråga, tycker ni att det är för naket att inte ha något linne under spetslinnet? kan inte bestämma mig. :(


/ emma

hiss & diss


parfymer - mmmh.. vem vill inte lukta gott? det är något som både tjejer och killar ska använda enligt oss! favoriterna just nu är cancan, DKNY (äppelgrejerna ni vet) och britney spears parfymer (den rosa och den blåa)

toffsar - det är så himla skönt att sätta upp håret i en slarvig tofs eller knut. att slippa ha håret i ansiktet är en frihet!

vitamin well´s - haha, dom måste vi ju bara hissa. :D sjukt goda & ett stort plus är att dom är fyllda på vitaminer och andra bra saker. alla smaker är bra för olika saker, skönhet, immunförsvar, m.m..

new moon - SUPERBRA! bästa filmen ever, se den se den se den.

skratta tills man gråter - händer hela tiden, varje dag. ni vet vad vi snackar om! ..och ni som inte vet, hur tråkigt liv har ni?!


hål - i strumpbyxor, strumpor, tröjor.. ja hur irriterande är inte det ?

falska männiksor - att spela någon man inte är, det är inte coolt. ja menar, om vi säger att någon är så jävla kaxig på msn och så, sen i verkligheten värsta blyg o feg? asså det visar bara hur liten och osäker man är.

alarm som inte ringer - som idag t.ex hade vi ställt alarm på emmas mobil vid klockan tio, tror ni inte vi försöver oss till 12 för att emmas cpmobil inte ringer? usch och fy för sånt.

utväxt - ja vad ska man säga, det vill man icke ha. det ser så tråkigt ut, och på vissa (men inte alla!!!) ser det seriöst äckligt ut. men det beror ju på färger o allt.

/ emma & anna

våran nya drog


tog med varsin till bion (någon gång är man ju tvungen att testa dom omtalade dryckerna) och vi blev fast. så att köpa varsin till till kvällen var självfallet!
förstår varför people säger att dom är SÅÅ goda!
/ emma & anna

om emma nudå! ;)

hola amigos, nu ska ni få veta lite mer om mig! jag heter emma och är 13 år. jag bor i kalmar och är oftast med vännerna oså. i hörlurarna spelas alltid tokio hotel, och i tv-rutan visas för det mesta twilight. (okej, inte hela tiden, men ville berätta mitt favoritband & favoritfilm på ett roligare sätt..hiihi). vet inte vad mer jag ska skriva? om ni har någon fråga är det bara att kommentera, och va inte anonyma om ni vill ha svar, får då kan jag ju inte svara .. ;) bye!

about me, anna!

hallå allihopa, första ensama inlägget från mig, anna då.kommer inte blogga någonting på min andra bloggen, och det kommer inte emma heller så det kommer bli dubbelt så mkt uppdatering på denna bloggen. och det gillar vi (Y). hm.. jag kan ju börja att skriva lite om mig.
jag heter då anna, och som vi skrev i inlägget under, att vi skulle blogga från olika städer.. jag bor då i växjö ;) eller ja jag bor lite utanför växjö men vi räknar det som växjö tycker jag. där bor jag med min mamma och med min pappa bor jag i malmö. jag har 4 bröder ensam med dem, iih nu ska bara veta hur det är att vara ensam bland 4 killar:o haha men jag har stått ut ;) på fritiden,..hm vad gör jag då, är med kompisar och massa annat kul, och till våren börjar jag dansa, vet inte riktigt vad för dans men men. favorit musik?, hihi ingen specciel har massa, kommer inte blogga så jätte mycket från malmö erftersom att jag bara är där ungefär 2 helger i månaden om inte mindre,men några inlägg därifrån kommer de komma. &jag jag har världens mest underbara pojkvän,sebastian! så det kommer komma inlägg där han är med i oxå. hm vet inte rikgtigt vad jag ska skriva, men ni kommer få reda på mer i alla andra inlägg som jag lägger upp. och om ni är intresserade om hur jag bloggar osv så kan ni ju kolla den andra bloggen (men ni vet att de inte kommer upp mer inlägg där) ni får ha det bäst tills vi hörs igen ;) puss.

den ända bilden emma hade på sin data, så det får bli den. 

ny blogg!

nu har vi startat en ny blogg tillsammans. från och med nu kommer vi endast att blogga här om allt mellan himmel och jord & våra liv i två olika städer. hope u like it!

(anna till vänster och emma till höger)


RSS 2.0